Situl folosește module cookies pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorului. Navigarea sa prezumă acceptul folosirii lor. Informații despre modulele cookies poți citi pe pagina Politica de confidentialitate. Accept

0723.413.203 | L-V 9:30-17:30

Descoperă Descoperă

Cine suntem

Magazinul virtual netbirotica este marcă înregistrată și este administrat/operat de SC Ariginal Trade SRL, cu sediul în com. Dobra, jud. Hunedoara.

Gama de produse comercializate este în conformitate cu catalogul virtual, prezentat pe sait, fiind reprezentată de produse low-cost, standard și premium, precum și produse certificate ecologic de producători. Mărcile comercializate sunt înregistrate şi aparţin producătorilor. De asemenea, comercializăm și produse fabricate în România, semnalate cu sigla drapelului țării noastre. Produsele low-cost pe care le oferim spre vânzare îndeplinesc acele minime cerințe și standarde de calitate, conform specificațiilor producătorului / furnizorului.

Privim relația cu clienții ca fiind un parteneriat onest și de încredere, cu beneficii reciproce. Te asigurăm că avem astfel de parteneriate, de peste 15 ani.

Apelează la noi cu toată încrederea!

Net Birotica

Buletin informativ

Înscrie-te pentru notificări despre oferte speciale și promoții

Powered by Hungryweb.