Situl folosește module cookies pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorului. Navigarea sa prezumă acceptul folosirii lor. Informații despre modulele cookies poți citi pe pagina Politica de confidentialitate. Accept

0723.413.203 | L-V 9:30-17:30

Descoperă Descoperă

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Această secțiune reglementează utilizarea și achiziționarea de produse de pe acest sit. Accesarea și utilizarea acestui sit reprezintă o confirmare a faptului că ai citit, înțeles și agreat respectarea acestor termeni. Plasarea unei comenzi și livrarea acesteia se fac conform secțiunii Politica de livrare. Dacă nu ești de acord cu termenii de utilizare te rugăm să nu utilizezi sit-ul. Conținutul sit-ului, condițiile și termenii săi de utilizare sunt în conformitate cu reglementările și legislația europene din domeniu.

Informațiile conținute în acest sit (imagini, grafică, schițe, poze, texte și alte materiale ce apar postate) sunt mărci comerciale sau proprietate intelectuală deținută, controlată sau licențiată (denumite generic Conținut) de producători si afiliați. Se pot afișa, copia, distribui, descărca și imprima pe hârtie fragmente din acest site, în următoarele condiții:

1. plasarea unei comenzi

2. folosind acest sit ca o resursă de cumpărături, sub condiția nemodificării lui și neînstrăinării datelor incluse în Conținut

Acest sit și conținutul său sunt furnizate în baza informațiilor vizualizate, aspecte ce nu se constituie într-o garanție asumată de noi. Considerăm că informațiile prezentate pe sit sunt conforme, corecte și actuale...cu toate acestea, respectivele informații pot conține mici inadvertențe vizavi de caracteristicile produselor originale. Informațiile despre prețuri și produse pot fi schimbate oricând, fără o notificare prealabilă din partea noastră. Pozele afișate pe sit au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Promoțiile afișate pe sit sunt valabile în limita stocului disponibil pentru respectivele produse.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele erori și prejudicii ce pot fi generate de conexiunea la internet, în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului sit-ului și, de asemenea, ne declinăm răspunderea pentru orice dezavantaje care pot surveni ca urmare a unor erori de software sau alte defecțiuni tehnice apărute la serverul de găzduire. Pentru a oferi clienților și vizitatorilor informații conforme și actuale vom realiza periodic modificări în conținutul sit-ului, schimbările referindu-se la informații despre produse (descrieri, poze, prețuri, etc).

Conform OUG 34/2014 cumpărătorul are dreptul să renunțe la o comandă procesată și livrată. Politica de retur poate fi consultată aici.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi revizuite oricând, prin actualizarea acestui anunț. Folosind acest sit ești de acord să respecți aceste revizuiri. În acest sens, îți recomandăm să vizitezi periodic această pagină pentru a cunoaște Termenii de utilizare la care te supui.

A se lua notă de faptul că permisiunile acordate de sit se încheie automat în cazul în care se încalcă unul dintre acești Termeni.

Buletin informativ

Înscrie-te pentru notificări despre oferte speciale și promoții

Powered by Hungryweb.