Situl folosește module cookies pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorului. Navigarea sa prezumă acceptul folosirii lor. Informații despre modulele cookies poți citi pe pagina Politica de confidentialitate. Accept

0722.55.66.88 | L-V 9:30-17:30

Luna cadourilor Luna cadourilor

Descoperă Descoperă

Livrare comandă

Comanda

Comenzile în valoare minimă de 357,12 lei (TVA inclusă) beneficiază de livrare gratuită (expediere standard - colet cu greutatea de 1 kg).

Taxa de livrare include:

  • tarif deschidere colet
  • tarif ramburs (cont colector)

Comenzii ce depășește greutatea de 1 kg i se va adăuga suma de 1,16 lei +TVA pentru fiecare kilogram suplimentar - taxă percepută de curier.

În cazul în care comanda necesită livrarea mai multor colete, fiecare colet suplimentar va fi taxat cu suma de 4,74 lei +TVA - taxă percepută de curier.

Nu există o valoare minimă pentru plasarea unei comenzi, însă ne rezervăm dreptul de a anula comenzi cu o valoare mică sau foarte mică (exemple - 0,70 lei, sau 1,90 lei), respectiv, comenzi plasate cu rea-voință sau comenzi pentru care valoarea totală vizavi de taxa de livrare nu se justifică. Înainte de a anula o astfel de comandă vom contacta cumpărătorul.


Livrarea comenzii

Curierul livrează comanda la adresa specificată (opțional, deschidere colet)

Livrarea cu plată ramburs client persoană fizică se face doar prin curier rapid

Livrarea gratuită nu este valabilă pentru:

  • produsele aflate la promoții și reduceri - excepție: valoare individuală și/sau cumulată de minim 1.190 lei
  • cumularea produselor pe bază de reduceri aferente cantității (dacă este cazul) - excepție: valoare individuală și/sau cumulată de minim 1.190 lei
  • produsele cu dimensiuni agabaritice - curierul percepe o taxă în funcție de volum (taxa va fi evidențiată pe factură)

Livrarea în localități situate în afara zonei 0

Toți curierii percep o taxă suplimentară de livrare (taxă extra rețea) ce se adaugă celei standard, în cazul în care adresa destinatarului este situată în afara zonei 0 (aria de livrare fără costuri suplimentare).

Pentru comanda a cărei adresă de livrare este situată în afara zonei 0 se va percepe taxa extra rețea (kilometri suplimentari), în valoare de 27,49 lei - vezi rețea Sameday

Comentarii

Nu există postări

Scrie un comentariu

Buletin informativ

Înscrie-te pentru notificări despre oferte speciale și promoții

Powered by Hungryweb.